Klubbb3 - Ho-Dio-Di-Jee hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM (Tipper van de week)

Tipper van de week 53. Klubbb3 - Ho-Dio-Di-Jee. Misschien heb je ooit van KLUBBB3 gehoord. Maar voor de mensen die het niet weten: KLUBBB3 is het Schlagertrio bestaande uit Jan Smit, de Belgische Christoff en de Duitse Florian Silbereisen.
De drie mannen zijn een ware hit in Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. En nu…… gaan zij ook Nederland veroveren. Waar vind je de gezelligste après-ski van de Alpen? In Oostenrijk natuurlijk! Oostenrijk is al jaren het favoriete vakantieland voor Nederlandse wintersporters. In veel ski gebieden is het avond aan avond een groot feest. Voor veel mensen is après-ski een belangrijk onderdeel van de wintersport in Oostenrijk. Al vroeg in de middag stromen de pistes leeg en de terrassen vol. De tapkraan gaat open en onder begeleiding van Duitse meezingers en Hollandse feestnummers beleeft de après-ski een hoogtepunt. De heren van KLUBBB3 hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Speciaal voor de aankomende wintersport hebben de heren een dikke après-ski hit gemaakt genaamd Ho-Dio-Di-Jee, deze single zal half januari uitkomen. Zoals je zult begrijpen hoort bij de hit een videoclip. Deze videoclip wordt begin januari opgenomen in Gerlos (Oostenrijk).

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..