DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Jannes - Gevoel van samen zijn elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM

Tipper van de week 24. Jannes - Het nieuwe album “Gevoel Van Samen Zijn” bevat opnieuw een mix van vrolijke up-tempo liedjes en sfeervolle ballads en is opgenomen met zijn vaste schrijf-
en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Samen zijn ze erin geslaagd wederom een uitstekende echte Jannes-plaat op te nemen. Naast 12 splinternieuwe liedjes zijn er drie nummers bij, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Het gaat om Eleonora, Ik Wil Naar Griekenland en Ga Maar Weg, de liedjes waar Jannes zijn carrière mee begon.

De titel van het album “Gevoel Van Samen Zijn” is bewust gekozen. Jannes verwijst ermee naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist men hen wil hij dat gevoel delen. Zoals hij het zelf verwoordt: “Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. Zij hebben mij altijd door dik en dun gesteund. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Dat wij-samen gevoel is heel belangrijk. Ook voor mij!”

Bron: https://www.jannesonline.nl/
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.