Dario - Alles Moet los - Elke dag om 12 en 18 uur op Team FM

Tipper van de week 5 - Dario - Alles Moet los - PURMEREND – De vorige single ‘Over en uit’ was voor de donkere dagen, nu is het tijd voor Dario om alles los te gooien. Hij brengt daarom het feestnummer ‘Alles moet los’ uit.

 “Na de clown en de vele opvolgers is dit in mijn ogen toch weer een schot in de roos”, aldus Dario. De nieuwe single ‘Alles moet los’ is een feestnummer pur sang, het tegenovergestelde van de vorige single ‘Over en uit’. Dit was een rustig nummer voor in de donkere tijden en liet een andere kant van de zanger zien. ‘Alles moet los’ is weer een single die men eerder van Dario verwacht: Feest!
Voor de clip heeft Dario 9 Amsterdamse kroegen bezocht. Daar valt het nummer al in de smaak, want volgens de zanger deden alle bezoekers van de 9 kroegen mee. De clip staat inmiddels op YouTube en de single wordt nu, vlak voor de carnaval, gelanceerd.

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..