DAB+ kanaal 6 B, Kabelradio, TV 921, FM 96.0 MHz en Online radio

teamfm
TEAM FM
Luister
Nu
drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Twentse Knallers
20% Vinylplaten
Luister
Nu
friesland
Hit stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Muziek voor Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten 24/7
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Muziekmix Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Tipper van de Week

Rate this item
(0 votes)

Tipper van de week : Frank Van Etten - Voor Al Die Mensen Uit De Zorg : Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

Gepubliceerd maart 31, 2020
De tipper van deze week is : Frank Van Etten - Voor Al Die Mensen Uit De Zorg : Je hoor de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

Volkszanger Frank van Etten trekt het zich zo aan wat mensen uit de zorg allemaal moeten doen, daarom steekt hij deze mensen een hart onder de riem met een persoonlijk lied “Voor al die mensen uit de zorg”
Velen worden geconfronteerd met het Corona Virus, winkels waarvan de schappen leeg zijn, mensen die inkomsten zien stil vallen en mensen uit de zorg die extra moeten werken.

Om al deze mensen een hart onder de riem te steken heeft Frank van Etten een speciaal lied gemaakt voor al deze mensen onder de titel “Voor al die mensen uit de zorg” Een uitzichtloos bestaan voor ondernemend Nederland, en men weet niet hoe lang dit nog zou duren. De zorg is de kracht waar niet iedereen stil bij staat. Een gezongen boodschap voor iedereen, dus wees lief voor iedereen!!

Meer informatie : www.frankvanetten.nl

Media

Kessef Radio Footer