DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Tipper Van De Week : Mark Doldersum : Er Is Geen Haast Meer : Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

De Tipper Van Deze Week is : Mark Doldersum : Er Is Geen Haast Meer : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM ! 

Na een aantal jaren overal in de muzikale keuken te hebben gestaan weet Mark nu waar zijn muzikale toekomst ligt. Deze nieuwe single “Er is geen haast meer “ is alvast een voorbode op zijn album wat in 2020 gaat uitkomen. Nadat hij deze zomer met de single “Laat ons dansen gaan” kwam wist Mark Doldersum al wel dat hij toch eind van het jaar met een prachtig rustig nummer wilde komen. Met het nummer “Er is geen haast meer “wil hij de veelzijdigheid van zijn genre en zijn stem laten horen, en mensen alvast nieuwsgierig maken naar dat album wat komen gaat.

De samenwerking die ik met Frank te Hennepe uit Apeldoorn heb is onbeschrijfbaar. Wij werken al een lange tijd samen en werken samen aan mijn toekomst. Hij weet mijn muzikale voorliefde en komt ook met ideeën aan, aldus een trotse Mark Doldersum “Er is geen haast meer ” is alweer de 7e single van deze zingende ondernemer uit Assen en zal zeker ook op zijn album komen, want er wordt achter de schermen hard aan dit album gewerkt wat in 2020 gaat komen.

Dus zoals u kunt lezen zit deze zanger niet stil, maar laten we eerst genieten van dit mooie rustige nummer “Er is geen haast meer” wat ook geweldig past bij het stemgeluid van deze zanger.

Natuurlijk wenst Mark Doldersum iedereen een gezond en muzikaal 2020 toe.

Bekijk hier de videoclip : Mark Doldersum - Er Is Geen Haast Meer

Meer informatie : Facebook Mark Doldersum
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.