DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Tipper Van De Week : Harten 10 : Elke Dag Zomer : Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

De Tipper Van Deze Week is : Harten 10 : Elke Dag Zomer : Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !
‘Elke dag zomer’ is het eerste wapenfeit uit de nieuwe samenwerking met Kevin Smit en zijn label DSMP en Emile Hartkamp en Norus Padidar. De single kenmerkt zich door een uniek arrangement, sound en feel good. Met een stevige beat met interactie met het publiek en zou deze track zeker niet misstaan in het Country Nashville.
Martien en Tineke van Harten 10 over hun nieuwe single: “Al na de eerste gesprekken met Emile en Norus hadden we een zeer positief gevoel over de muzikale samenwerking. Toen de demo van ‘Elke dag zomer’ binnenkwam waren we direct enorm enthousiast, het is een enorm positief en vrolijk liedje. Het gaat over de seizoenen en donkere momenten in het leven die er wel eens zijn voor iedereen. Maar als je bij elkaar bent en elkaar steunt en liefhebt, dan gaat de zon schijnen en lijkt het wel elke dag zomer. We hopen met deze single de zomer wat te verlengen en bij iedereen wat extra zon af te leveren.”

Bekijk hier de videoclip : Harten 10 - Elke Dag Zomer

Meer informatie : www.harten10.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.