DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Tipper Van De Week : Janka Adam : Herzgesteuert : Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

De Tipper Van Deze Week is  : Janka Adam : Herzgesteuert  : Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM ! 
Janka Adam is sinds 1999 woonachtig in Oostenrijk en Slowaakse van origine. Op haar 15e speelde ze in haar eerste band en leerde ze muziekinstrumenten bespelen. Vanaf dat moment wist ze het ook zeker ze wilde zangeres worden en die droom is werkelijkheid geworden want ze staat inmiddels meer dan 25 jaar beroepsmatig als zangeres bezig en betrad podia in Duitsland – Zwitserland – Liechtenstein en natuurlijk “haar” Ostenrijk .Nu 2019 is het tijd voor haar debuutsingle en wat voor een.
“Herzgesteuert” is de titel en het is een Schlager met hoofdletter S en de stempel “Eeuwig Houdbaar”. En een single waarmee ze vele nieuwe harten aan zich zal binden en dan niet alleen in Oostenrijk maar ver over de landgrens. 
Bij deze geweldige single is een even zo mooie clip gemaakt en deze is te zien op de diverse (inter) nationale tv zenders en natuurlijk ook op You Tube.

Bekijk hier de videoclip : Janka Adam - Herzgesteuert

Meer informatie : Facebook Janka Adam
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.