DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Danny Sulman - Jij Bent Wat Ik Wil hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper van de week)

Tipper van de week 17. De 32 jarige zanger uit Emmer-Compascuum is klaar voor Nederland. Met zijn nieuwe single ‘Jij Bent Wat Ik Wil” slaat de zanger een nieuwe weg in. “Met deze single maak ik een goede kans” zegt een lachende Sulman.

Hij is al meer dan 10 jaar bekend als zanger, met als laatste single “wees zuinig op een goed vriend” die hem geen windeieren legde. Vele optredens volgenden, maar Sulman wilde graag een beetje uit het volkse genre. “Ik voel iets meer voor de pop kant in de Nederlanstalige muziek”. Daarom koos Sulman voor een samenwerking met Roy Keuter en top muzikant Rowdy Prins (bekend van oa het nr van Isa Zwart - Mamme See) en samen schreven ze het liedje “Jij bent wil ik wil” wat vervolgens geproduceerd is in de studio van Jeff Zwart.
De single ‘jij bent wat ik wil’ is autobiografisch geschreven. “Bij mij is het gras niet altijd groen. Ik heb genoeg meegemaakt om te weten waar ik over zing. Jij bent wat ik wil beschrijft helemaal waar ik op dit moment sta in mijn leven” Aldus Sulman. “Je moet kijken naar wat je hebt, en niet naar wat een ander heeft”.

De single is vanaf nu te beluisteren en te downloaden op alle bekende portals zoals Spotify en Itunes. Ook is er een officiële videoclip beschikbaar op Youtube.

Bekijk hier de videoclip : Danny Sulman - Jij Bent Wat Ik Wil

Meer informatie : Facebook Danny Sulman
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.