DAB+ kanaal 6 B, Kabelradio, TV 921, FM 96.0 MHz en Online radio

teamfm
TEAM FM
Luister
Nu
drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Twentse Knallers
20% Vinylplaten
Luister
Nu
friesland
Hit stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Muziek voor Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten 24/7
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Muziekmix Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Tipper van de Week

Rate this item
(0 votes)

Nieuwe Single Silvia Swart - Onschuldig In De Cel hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper van de week)

Gepubliceerd maart 30, 2019
Tipper van de week 14. De titel van de nieuwe single van Silvia Swart is 'Onschuldig in de cel'.  Na een eerder vooronderzoekje via de social media, wat het publiek graag voor genre zou willen horen (slow country of een oldie) kwam de meerderheid uit op een oldie,
waardoor voorganger 'Jij wil meer' ontstond.

Deze keer is het tijd voor iets heel anders. Iets wat al ruim 5 jaren terug bedacht is. De melodie bleef maar terug komen in de vorm van het neurien tijdens werkzaamheden en nu is de kogel dan eindelijk door de kerk als een soort ingeving.
Het is dan ook de hoogste tijd om een echte radio plaat uit te brengen. Voor de één een emotionele tranentrekker, voor de ander een lekkere luisterplaat,  met een verhaal, door Silvia zelf bedacht en geschreven.

De opdracht werd bij Terry West Productions neergelegd en die was gelijk  enthousiast. Er kwam een mooie band en werd het met succes opgenomen. De titel verraad het verhaal al, het gaat over een jongen die onschuldig in de cel zit.
Nieuwschierig? Luister dan het lied en het zal duidelijk worden waarom ?

Het is een verrassend product geworden.  De style, die Silvia verrassend goed ligt is landelijk, oftewel het heeft een country gehalte, zeker een nummer waar ze haar gevoel in kwijt kan. Langzamer dan de vlotte muziek die we van de Drentse zangeres gewend zijn, maar zeker niet saai te noemen. Iets compleet nieuws zonder enige vorm van herkenning.

Website :  www.silviaswart.nl

Kessef Radio Footer