DAB+ kanaal 6 B, Kabelradio, TV 921, FM 96.0 MHz en Online radio

teamfm
TEAM FM
Luister
Nu
drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Twentse Knallers
20% Vinylplaten
Luister
Nu
friesland
Hit stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Muziek voor Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten 24/7
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Muziekmix Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Tipper van de Week

Rate this item
(0 votes)

Jan Smit - Ik Zie hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (tipper v/d week)

Gepubliceerd september 07, 2018
Tipper van de week 37 - Vandaag is de nieuwe single van Jan Smit gereleased. Het liedje getiteld ‘Ik Zie’ is de eerste single van zijn nieuwe studio-album ‘Met Andere Woorden’ dat 20 september uit komt. Niemand minder dan Edwin Evers werd gevraagd de track te schrijven.
De single ‘Ik Zie’ is speciaal voor Jan geschreven door Edwin Evers. Ruim een jaar geleden werd Edwin benaderd door Jan om een liedje te maken voor zijn nieuwe album.
Het album ‘Met Andere Woorden’ bundelt 12 nieuwe liedjes geschreven door bekende Nederlandse componisten. De gedachte achter het liedje is dat mensen na uit elkaar te zijn gegaan je misschien wel mist wat je eigenlijk al had. ‘Want ik zie nu, wat ik nooit eerder zag’

Naast de single zijn er ook 3 andere nieuwe liedjes digitaal gereleased. O.a Hé Mooie Meid, geschreven door Thomas Berge, Zomer In Het Land geschreven door de 3JS & Mocht Je Weggaan Vandaag geschreven door Racoon zijn online te streamen via deze link.

Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen, maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd. Volledige vrijheid voor de componist, met -zoals altijd- de vertrouwde medewerking van muzikaal genie Thomas Tol die de volledige productie op zich nam.

Naast Edwin Evers wist Jan ook o.a Sanne Hans, Barry Hay & JB Meijers, Guus Meeuwis, Paskal Jakobsen & Peter Slager van Bløf, Racoon, 3JS, Thomas Berge & Frank Boeijen te strikken voor dit project.

Dit hele project wordt ondersteund met een theatertour getiteld Met Andere Woorden. De tour gaat op 26 september van start in Zaandam en eindigt op 20 December in Winschoten. Voor kaarten kun je terecht op www.ntk.nl.

Website : www.jansmit.com

Kessef Radio Footer