Charelle - Dicht bij jou hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM

Tipper van de week 50 - Ondanks de succesvolle duetten met Franky Falcon met ‘Verboden Liefde’ en ‘Blijf Bij Mij’ verliest de Bossche zangeres Charelle haar solo carrière niet uit het oog. Met ‘Dicht Bij Jou’ presenteert ze dan ook haar allernieuwste solo single.

Andre Hazes Jr - Wie kan mij vertellen hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM

Tipper van de week 49 - Andre Hazes jr - Wie Kan Mij VertellenDe Tipper v/d week hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM. Als een nummer wordt verkozen tot Tipper v/d Week wordt het vaker op de radio Team FM gedraaid dan andere nummers. Na een week krijgt weer een ander nummer de titel Tipper v/d Week. Oude Tippers blijven meestal ook nog wel regelmatig te horen op Team FM.

Arjan Venemann - Duim omhoog hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM

Net zoals Arjan Venemann zijn vorige singles is ‘Duim omhoog’ opnieuw een Schlager. Omdat hij qua muziek in dat straatje zit, kijkt de zanger regelmatig over de grens voor nieuwe ideeën. Hij doet in Duitsland inspiratie op qua muziek, want met de tekst redt hij zichzelf wel.

Yosee met haar nieuwe single "Nu En Voor Altijd" vanaf nu 1 week lang elke dag te beluisteren op radio Team FM!

Yosee met haar nieuwe single "Nu En Voor Altijd" vanaf nu 1 week lang elke dag te beluisteren op Radio Team FM! Tipper van de week 46.
Pagina 1 van 18

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..