Muziek

Single Jan Stavast : In Borger !

Gepubliceerd september 10, 2021
Tussen de hunebedden zingt Jan Stavast zijn nieuwe single over zijn mooie dorp Borger waar hij al jaren woont en werkt en bekend is als zanger entertainer.  
 
Borger ligt in Drenthe bovenop de Hondsrug en bekend van de hunebedden. Het is een dorp waar iedereen elkaar kent en elkaar groet en waar het goed wonen en recreëren is. De vele campings, terrasjes en gezelligheid is wat dit mooie dorp compleet maakt. Het nummer “Borger” is een echt feestnummer en is bedoeld om het mooie Borger nog meer te promoten . De melodielijn is bedacht door Tim Hemme, de tekst is geschreven door Angela Radtke en het arrangement is van Martin Sterken die tevens de producer van dit mooie nummer is.
 
Nu de zomer weer is aangebroken, verlangen we allemaal toch ook weer naar een welverdiende vakantie en als wij Nederlanders dan toch misschien wel in eigen land moeten blijven is het mooie gezellige Drentse dorp Borger zeker een aanrader.
 
Dat ik als artiest een echte doorpakker ben, dat  weten velen, want naast het uitbrengen van mijn  singles werk ik ook hard aan mijn album, en die  laat niet lang meer op zich laat wachten.
 
Maar nu eerst mijn lied over mijn dorp Borger, aldus Jan Stavast.

Meer informatie : www.janstavast.nl

Media