EasyCookieInfo

Muziek

Rate this item
(0 votes)

Nieuwe Single Jessy - Gevaarlijk dichtbij !

Gepubliceerd oktober 10, 2018
De nieuwe single van Jessy, is een zeer bijzondere voor de zangeres.

In januari 2018 is Jessy een samenwerking met Niels Lingbeek (Mastersound studio) aangegaan.
Daar is de single ‘De Droom’ die in april dit jaar gereleaset is, uit voort gekomen. Deze single heeft het al zeer goed gedaan in muziekland.
Deze single was afkomstig uit het Duits, en herschreven door Niels. Niels stelde bij de nieuwe single aan Jessy voor om samen met hem, te gaan werken aan een totaal eigen product.
Dit was natuurlijk ontzettend spannend want, Jessy had nog nooit zelf meegeschreven aan een single. Niels en Jessy hebben hiermee bewezen dat, deze samenwerking wel heeft geleid tot een gouden team.
“Deze plaat vinden jessy en de mensen om haar heen, een slimme, commerciële input hebben.” Er is een mooi clip bij gemaakt, waar Jessy toch wel iets uit haar comfortzone is getrokken. Het verteld een verhaal, wat deze plaat dan ook helemaal compleet maakt.

De titel ‘Gevaarlijk Dichtbij’ had Jessy voordat ze begonnen met het schrijven van de tekst, al vast gezet in haar hoofd, daar viel niet meer van af te wijken.
Het gaat over een verboden liefde, deze verboden liefde komt telkens te dichtbij om de verleiding nog te kunnen weerstaan.
Precies hoe Jessy het in haar hoofd had, heeft ze samen met niels Lingbeek daar een geweldige plaat van gemaakt.
‘Met deze single hoop ik een stap te hebben gezet naar nog meer bekendheid en muzikale avonturen. Nu ik eenmaal deze ervaring heb mogen meemaken, hoe het voelt om zelf van begin tot eind gewerkt te hebben aan een eigen product, ben ik ontzettend trots en gemotiveerd om nog meer mooie producten te gaan maken.

Wie is Jessy?
Jessy is woonachtig in Groningen. Waar zei vanaf haar 3e al heeft gewoond want ze is geboren tijdens de mei kermis op 05 mei 1989 Te Rotterdam en heeft haar eerste 3 levensjaren in Woltersum gewoond.
Na een prachtige kinder-jeugd tijd, heeft zei ook haar tegenslagen gehad als jong volwassener.  Het was niet makkelijk, toch heeft het van jessy gemaakt, wie ze nu is.  Een sterke, en gelukkige dame die haar ervaringen kan uiten in haar muziek.
Ze is moeder van haar 5 jarige zoon “JESSE”. En de muzikaliteit zit in de familie want ook haar zoontje al op 5 jarige leeftijd, al enorm muzikaal bezig met zingen.
Het entertainen zit al in het bloed van Jessy haar voorouders, ze stamt af van een kermis familie en in het verleden ook Theater.
Haar moeder vertelde laatst aan Jessy: zingen kon je eerder dan praten, ik heb altijd al geweten dat jij later iets in de muziek zou gaan doen.
En dat is gebeurd, op haar 18e heeft jessy het zwemmen, circus en paardrijden aan de kant gezet voor een nieuwe hobby “Zangeres zijn”

Bekijk Hier de Videoclip : Clip Jessy : Gevaarlijk Dichtbij

Website : www.jessymusic.eu