Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Romy Monteiro : Stone By Stone !

Op 22-jarige leeftijd ontdekte Romy Monteiro haar passie voor zingen en ging zich daar volledig op richten. Met haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ in 2014 trad ze als eerste naar buiten als zangeres en performer en behaalde de kwartfinales.
Vlak daarna kreeg ze de hoofdrol van Rachel Marron in de musical The Bodyguard waar ze een Musical Award voor Aanstormend Talent voor in ontvangst mocht nemen.


De AVROTROS bood haar een contract aan en Romy presenteerde onder andere programma’s als: ‘Lang leven de muziekshow’, ‘Mijn vader is de beste’ en de jaarlijkse ‘Musical sing-a-long’ tijdens de Uitmarkt Amsterdam.
Momenteel is Romy ook bij RTL 4 te zien als coach naast Trijntje Oosterhuis en Marcel Veenendaal in het succesvolle programma ‘It Takes Two’.

Romy werkt hard aan haar debuutalbum om haar eigen sound te presenteren. De eerste singel ‘Stone By Stone’ komt uit in mei 2018. Het is een soulpoptrack die laat horen dat Romy niet alleen een talentvolle vocaliste is, maar ook een internationaal en iconisch geluid weet neer te zetten.

Meer informatie : Facebook Romy Monteiro
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.