Nieuwe single Dirk-Wim in ’t Hof: “Helemaal Niks”

Dirk-Wim in ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie van Bob Dylan en Nederlandse troubadours zoals Alex Roeka en Maarten van Roozendaal, fonkelen sfeervol in het schemerduister van alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. Melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die er toe doen! In ’t Hof brak door met de Nijmeegse band Het Kaf.
De debuutsingle “Het Paleis” werd opgepikt door o.a. Frits Spits en was veelvuldig te horen op op Radio 1 en 2. Met Het Kaf maakte hij 4 CD’s en speelde hij in het voorprogramma van o.a. Frank Boeijen en Rowwen Hèze. Met het muziektheatergezelschap Kleintje Kaf maakte hij in de periode 2006-2016 4 luisterboeken voor kinderen. Van het debuut “Dierenbal” zijn inmiddels meer dan 5000 exemplaren verkocht. Met de bijbehorende theatervoorstellingen trok hij volle zalen door heel het land. In ’t Hof kreeg van de beroemde Duitse zanger-liedjesschijven Herbert Grönemeyer in 2005 persoonlijk toestemming om zijn grootste hit “Männer” te vertalen in het Nederlands. Het leverde In ’t Hof veel landelijke airplay op en een succesvolle YouTube-clip. Met snarenvirtuoos en producer Bart-Jan Baartmans nam hij in 2015 en 2016 een tweetal, zeer goed ontvangen EP’tjes op.

Nu, in april 2018, staat de release van zijn tweede single “Helemaal Niks” in de schijnwerpers en dat wordt wederom een spannend moment. De eerste single van het nieuwe album "kus me dood" kreeg veel airplay op regionale en landelijke radio en dat verwachten we wederom met dit prachtige nieuwe liedje.

Website:   www.inthof.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..