Nieuwe Single Maaike Ouboter: Vanaf Nu !

Maaike Ouboter heeft een Nieuwe Single uitgebracht genaamd : Vanaf Nu !


Dit zegt ze er zelf over : Vandaag is het zover: Het begin van een nieuw verhaal. Hoewel ik natuurlijk al een ruime week in de theaters speel, is dit het eerste moment dat ik nieuwe muziek de wereld in stuur. Eindelijk is het af om te delen; het eerste liedje van de nieuwe plaat. De eerste single. Wat heb ik er naar uitgekeken, en velen van jullie met mij.
Ik vind het heel spannend en bijzonder om iets waar zoveel liefde en aandacht in zit (van mij, maar ook zeker van Dries Bijlsma – die dit album produceert – en van alle andere jongens van de band) te delen. En ik ben jullie wederom dankbaar voor het geduld. Ik heb altijd gezegd dat ik alleen dingen uit wil brengen waar ik 100% achter sta, en dat kan ik vandaag met enorme trots doen. Vanaf Nu. Het begin van een nieuw verhaal, en wat heb ik er zin in om dat verhaal te gaan vertellen!

Website : www.maaikeouboter.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..