Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Rene Muller (Rene M) lanceert met ‘Heel even’ nieuwe emotionele single met feestrandje!

Zanger/Entertainer Rene Muller is als Rene M met name bekend in Rotterdam en omstreken. Muziek is zo jong als hij was altijd al een passie van hem geweest. Hij begint 34 jaar geleden als drummer in een band, waarna hij zich verder ontwikkeld als professioneel zanger.


Hij doet veel mee aan talentenjachten en verzorgt in eerste instantie optredens als duo in cafés, op bruiloften, partijen en evenementen. Hierna slaat hij een andere weg in als solozanger van Hollands, Rock ‘n Roll, Feestkrakers en Engelstalig. Van Tom Jones en Elvis tot Hazes, met als doel om van een feest een echt feest te maken

Hij brengt tevens diverse singles uit waaronder ‘Papa’ en ‘Fijn op vakantie’ en als laatste single eentje uit de oude doos van Hazes met de titel ‘Veel is het niet’.

Rene is onlangs in contact gekomen met Peter van Kesteren van La Haye Sound Productions die een prachtige remake van het nummer 'Heel Even’ voor hem heeft geproduceerd. De rtv-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Meer informatie : Facebook Rene Muller
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.