Nieuwe Single De Stoopjes: Niet Kniezen Niet Zeuren!

Het Nederlandse feestduo DE STOOPJES laten weer van zich horen. Niet dat ze stil hebben gezeten als het gaat om optredens maar wel op het gebied van het uitbrengen van een zilveren schijfje. De laatste dateert uit midden 2017 en kent u ongetwijfeld nog wel “ Bellenblazen”. 
Nu het carnaval seizoen 2018 bol is losgebarsten willen de twee feestbeesten niet ontbreken en doken de studio van Kees Tel in om  samen een geweldig feestnummer te maken. “ Niet kniezen niet zeuren” misschien wel de spreuk voor de komende maanden. Het is in ieder geval een spreuk die DESTOOPJES op het lijf is geschreven want vanaf het begin van hun carrière in 2011 hoor je ze niet zeuren en willen ze maar een ding FEEST brengen daar waar ze komen en dat lukt nu al 7 jaar. 

Website De Stoopjes : www.destoopjes.com

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..