drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Ivo Franklin : Tweestrijd!

De in het Brabantse Waspik geboren Ivo Franklin, maakte op 12 jarige leeftijd zijn Televisie debuut bij de AVRO en was met zijn 17e leadzanger van een van de meest populaire orkesten van Nederland, waarmee hij in binnen- en buitenland zeer succesvol was. Na deze stage te hebben doorlopen, maakte Ivo Franklin op zijn 21e zijn debuut als solist in een showprogramma op het familiepark ‘Bobbejaanland’ in het Belgische Lichtaart, waar hij 2 jaar, dag in dag uit, optrad en zich tevens bekwaamde als presentator. Hier werd uiteindelijk de basis gelegd voor zijn verdere carrière.
Platen werden opgenomen en in menig radio en televisie programma werd Ivo Franklin een graag geziene gast. Met de single “Als ik in je ogen kijk Melanie”, bereikte Ivo de Top 40. Ook in het buitenland maakte men kennis met Ivo Franklin, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Spanje, Polen, Roemenië en zelfs de voormalige USSR was een land waar Ivo Franklin regelmatig optrad. Talloze TV optredens waren het gevolg, video-clips werden opgenomen en namens de Roemeense media ontving Ivo Franklin de persprijs voor de beste Engelstalige vertolking van Roemeense composities. In eigen land is Ivo Franklin vooral bekend als presentator van shows en evenementen. Momenteel is hij de presentator van het muziekprogramma “Toppers van Oranje”, dat wekelijks wordt uitgezonden in Nederland door TV Oranje en in België door Ment TV, waarin hij top artiesten uit Nederland en België ontvangt. Met de prachtige autobiografische single ‘Tweestrijd’ is hij nu ook weer als zanger te horen. Het lied is recht uit het hart ontstaan en de aanleiding is een persoonlijke recente emotionele ervaring en de breuk met de vrouw die de liefde van zijn leven was.

Website Ivo Franklin: www.ivofranklin.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren