drenthe
Drenthe
Luister
Nu
twente
Twente
Luister
Nu
friesland
Friesland
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
Luister
Nu
stream1
Stream
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Donny Joёll komt met voortreffelijk debuut en beresterke song!

Als je als jochie opgroeit met de klanken van o.a. André Hazes en René Froger, dan is de besmetting met de Hollandse volksmuziek al snel een feit. Het overkomt de in 1992 geboren Donny Joёll. Hij is nog maar net een tiener, als hij de liedjes van zijn idolen feilloos weet mee te zingen waardoor hij bijna ongemerkt zijn stem begint te ontwikkelen.
Als hij enkele jaren later een karaokesetje weet te bemachtigen is het spreekwoordelijke hek van de dam. De Hagenees trekt zich regelmatig met zijn vrienden terug op zolder om met dat apparaat aan de slag te gaan. Een bijna logisch gevolg is dat hij deelnemen aan talentenjachten. Hierbij maakt Donny zoveel indruk dat hij voor diverse gelegenheden wordt gevraagd te komen zingen, waaronder op het Amsterdamse Rembrandtsplein.
Een carrière als zanger lonkt dan! Vervolgens vindt Donny in platenlabel Rood-Hit-Blauw de ideale partner om zijn carrière verder gestalte te gaan geven. En nu is het eerste wapenfeit daar van deze samenwerking. ‘Jij bent alles’ is de titel van zijn door Colin Heikens geschreven debuutsingle welke is opgenomen en vervaardigd door de heren van Sonic Solutions. Je hebt dé ware ontmoet tijdens een mooie nacht, waarin je voor het eerst met haar danste én kuste. Zij is het helemaal, de vrouw waarvan je al zo vaak droomde! Het zijn de bespiegelingen van een beresterke song die de potentie bezit hoog op elke playlist terecht te gaan komen. Een meer dan voortreffelijk debuut dus van Donny Joëll! De Clipopname werd verzorgd door Jordi van Lo.

Meer informatie Donny Joёll:  www.facebook.com/DonnyJoell
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren