DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Gio brengt temperamentvolle single met Spaanse invloeden uit!

Ondanks zijn jeugdige leeftijd, hij wordt namelijk binnenkort 14, heeft Giovanni Swikker al heel wat op zijn palmares staan. Zo was hij te zien op het witte doek in de speelfilms New Kids en Low Budget Stuntman en kan hij ook al vol trots terug kijken op zijn rolletje in de door RTL5 uitgezonden politieserie ODDS. Deze op 1 november 2003 in Den Haag geboren jongeman is echter ook volop als zanger actief. Iets wat eerder dit jaar al resulteerde in de o zo fraaie single ‘Jouw ogen’.

Dit Haagse talent die ook al zijn opwachting maakte in het televisieprogramma Toppers Van Oranje, is onlangs de studio ingedoken voor de opvolger van ‘Jouw ogen’. Antonio Holsken schreef de Nederlandse tekst voor Gio ’s nieuwe single ‘Canta Canta’ dat geproduceerd is in de Sound and Music studio. Een fraai uitgedoste schone dame, de zogenaamde vakantieliefde, heeft de jonge zanger weten te verleiden met haar zang en dans. Over haar gaat dus deze door Rood-Hit-Blauw op de markt gebrachte temperamentvolle single met Spaanse invloeden van Gio Swikker!
De CD single ‘Canta Canta’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Meer informatie : www.facebook.com/GioSwikker?fref=nf
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.