Nieuwe Single Danny Canters Ik Slaap Vannacht Wel Op De Bank Schat!

Met “Ik Slaap Vannacht Wel Op De Bank Schat” levert de in Eindhoven geboren en getogen Danny Canters wederom een uiterst gezellige single af.
De single werd wederom geproduceerd door topproducer Waylon van der Heijden, die eerder ook al tekende voor de productie van de singles van Danny Canters. Dankzij het vrolijke arrangement en de herkenbaarheid van het liedje zal deze single ongetwijfeld binnen no-time luidkeels door het Nederlandse publiek meegezongen worden.  Danny debuteerde in 2008 met de single “De Avond Van Ons Tweeën”. Sindsdien zijn er verschillende singles verschenen van Danny Canters, waaronder “Hallo Mooie Meid” in 2011 en treedt hij veelvuldig door heel het land op. Als voormalig eigenaar van een feestcafé weet Danny dan ook altijd een feestje te verzorgen. Naast het zingen en optreden runt Danny tegenwoordig een boekingskantoor waarmee hij vele evenementen en optredens van artiesten verzorgt. 

Website : www.dannycanters.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..