DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Déon Leon lanceert eerste solo single: Geef je over

Voormalig Popstars winnaar Déon Leon (27) lanceert vandaag zijn eerste solo single ‘Geef je over’.
Nadat hij in 2008, samen met twee andere kandidaten, Popstars won, belandde hij in de popgroep RED. Met ‘Step into the Light’ scoorden zij een nummer één hit. Het grote succes bleef echter uit en de groep ging uit elkaar. Sinds 2012 is Déon de leadzanger van één van de beste en populairste coverbands van Nederland ‘Beethoven’. Hierdoor ontwikkelde hij zich enorm als zanger. Toch is en blijft zijn droom een solocarrière als popzanger en met ‘Geef je over’ is hiervoor de eerste stap gezet.

Voor dit nummer ging Déon terug naar zijn roots. Het heeft een heerlijke latinsound. Gezien het feit dat de zanger half Antilliaans is, zit latin in zijn bloed. Daarnaast houdt hij van de Nederlandse gezelligheid en van die twee elementen heeft hij een combinatie gemaakt waaruit een nieuwe stijl - Nederlandstalige-Latinpop - is ontstaan. Het nummer is geschreven door niemand minder dan Bram Koning en geproduceerd door Jeroen Dirksen. De originele versie is getiteld ‘Vente Pa Ca’ en werd gezongen door Ricky Martin. De videoclip is deels in Lissabon - Portugal opgenomen.

Zingen en entertainen zat er al op jonge leeftijd in bij de in Amsterdam geboren en getogen Déon. Al vanaf zijn dertiende is hij hiermee bezig. Toen hij vijftien jaar oud was begon hij deel te nemen aan diverse talentenjachten. Uiteindelijk besloot hij zich in te schrijven voor Popstars en zong zich tot de finale. Zijn ambitie is altijd geweest om een succesvolle solocarrière te starten. ‘Geef je over’ is vanaf vandaag te downloaden via onder andere iTunes.

Tegenwoordig woont Déon in Rotterdam en is hij inmiddels zeven jaar samen met zijn vriendin Rachel Kramer (bekend van onder andere Starmaker, K-Otic en X-Factor). Samen hebben zij een dochter Saja Jada.

Meer info Deon Leon: https://www.facebook.com/deon.leon.35
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.