Nieuwe Single Jeroen Visser : Ik had toch beter moeten weten

Iets later dan gepland is hier de tweede single van Jeroen Visser.

In onderling overleg is er even gewacht met de release van deze single, omdat zijn eerste single “Toen ik geld had, had ik vrienden” steeds meer aandacht kreeg en gedraaid werd bij vele radiostations.
Een ontdekkingstocht van alle radiomakers, die in een keer Jeroen maar ook deze heerlijke eerste single omarmden.
Tsja, …..dat maakt een ieder nieuwsgierig naar zijn nieuwe single natuurlijk.
Ontegenzeggelijk, laat hij met deze kant zijn talent horen, zijn opvallend mooie stemgeluid, maar ook de totale breedte van klanken van muziek, dat hem als een op maat gesneden muzikaal maatpak past.
Nog wat Zomerse klanken in het jaar 2017, waarbij we de zomer als nat zullen onthouden, maar wat kan de na-zomer nog mooi zijn en worden.
Doet de zon zijn werk niet, dan zeker de heerlijke nieuwe single van Jeroen Visser.
Ook deze single zal terug te horen zijn op het Album, waarmee Jeroen op dit moment hard mee bezig is met zijn team, Emile Hartkamp & Norus Padidar, (Goldstar Music Productions bv), die zowel verantwoordelijk zijn voor de muziek en tekst, alsmede de productie.

Meer info Jeroen Visser: https://www.facebook.com/JeroenVisserOnline

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..