DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Freddy Cadel met zijn nieuwe Minialbum

Freddy Cadel pakt uit met single en minualbum


Freddy Cadel uit het Groningse Nieuwe Pekela is zijn nog korte zangcarrière onlangs gestart met de uitgave van een minialbum met de titel: Welcome to my world. 
Op het album staan 4 unieke vertolkingen van nummers van Elvis Presley. Freddy is zelf groot fan van Elvis en als je bij hem thuis rondkijkt zie je een breed scala artikelen dat aan Elvis
refereert en terug doet denken aan die tijd. Het zingen is voor hem begonnen tijdens een cruise waar zanger Bouke ook optrad. In een karaokebar kwam het talent van Cadel al snel naar voren en wist hij het publiek
goed te bespelen.

Naast het minialbum verscheen er een nieuwe Nederlandstalige single met de titel: Lekkerding. Het nummer is een vertolking van de originele Elvis-song, Big Boss man. 
De arrangementen zijn compleet opnieuw opgebouwd door Terry West die daarmee tevens de totale productie van het lied voor zijn rekening genomen heeft. 
Het nummer heeft een lekkere 'swing' en je waant je helemaal terug in die tijd. Ook is er een prachtige videoclip verschenen welke op Youtube en diverse televisiezenders te zien zal zijn. 

Op dit moment zit de zanger volop in de promotie van zijn nieuwe single en zal hij aan diverse radio/tv zenders in Nederland en België een studiobezoek brengen.
Daarnaast zal het nummer verschijnen in Spotify en de diverse downloadshops.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.