DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Marcel Broekman - Hoger zonder vrees

Vallen en opstaan; de sprong in het diepe wagen. Veel mensen kijken er als een berg tegenop. Singer-songwriter Marcel Broekman geeft het een plek met zijn nieuwe single ‘Hoger Zonder Vrees’. De single verschijnt op ... september.

 ‘Hoger Zonder Vrees’ is een onvervalste popsingle van geboren Drenthenaar Marcel Broekman. De muzikant heeft als sessiemuzikant gewerkt met topartiesten uit binnen- en buitenland en werkt sinds 2012 aan eigen materiaal. Eerder verscheen al de single ‘Drenthe’; nu is het de beurt aan ‘Hoger Zonder Vrees’, dat met aanstekelijke pop een gevoelig thema aansnijdt.


“Als je onzeker bent, kijk je niet alleen vaak tegen het onbekende op, maar laat je ook door anderen je richting bepalen” vertelt Marcel over de song. “Door de sprong naar het onbekende te maken, kom ik dichter bij mezelf. Met vallen en opstaan krijg ik nieuwe kracht en zelfvertrouwen en stippel ik mijn eigen koers uit. Deze single gaat over het los komen van de angst die ons op de grond houdt.”

Voor ‘Hoger Zonder Vrees’ werkte Broekman samen met producer en componist Henk Pool, bekend van onder andere zijn werk met Guus Meeuwis en Marco Borsato (‘Als Alle Lichten Zijn Gedoofd’). Voor de opnames van de single trokken ze naar de Amerikaanse muziekstad Nashville, om met lokale sessiemuzikanten te werken. ‘Hoger Zonder Vrees’ werd opgenomen in de prestigieuze Castle Recording Studios, waar artiesten als Bruce Springsteen, Neil Young en Bob Dylan eerder ook gebruik van maakten. De single is hierdoor een pakkende nationale song van internationale kwaliteit geworden!Meer informatie; 
Website: Klik hier
Youtube video: Klik hier

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.