Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Frank Hoek & Thilly - Als de zon onder gaat in Volendam

Nieuwe single voor Frank Hoek & Thilly uit Volendam : Als de zon ondergaat in VolendamaIn 2009 kwam Thilly uit het vissersdorpje Volendam op televisie bij SBS6 muziek programma en Shownieuws en vele boekingen volgden.
Daarna besloot Thilly na 20 jaar covers te hebben gezongen eigen nummers uit te brengen o.a. Rode Cabrio. Thilly’s eigentijdse liedjes Casanova (nr 18 van de Top 1000 van TV Oranje in 2012), en Rode Cabrio (nr 97 van de top 1000 van TV Oranje in 2011) hebben veel belangstelling gehad via de media en vele RTV’s, TV Oranje, omroepen en radiostations volgden.

Ook heeft Thilly deelgenomen aan het Volendamse kermishitfestival (uitgebracht op CD) in 2011, 2012, 2013 & in 2015 staat ze weer op de Volendamse Kermishitfestival CD en komt ze met een Apreski feestknaller Met mijn voeten in het water een duet samen met Johan Vlemmix (bekend van Ter Land, Ter Zee en in de Lucht/Busje vol met Polen).
Per juli 2016 is zij de samenwerking aangegaan met Frank Hoek , die ooit solo begon , later kwam hij in de band “Walk of life “ . Later ontstond er samen met Nol Roos “De Bad Brothers” hun grootste hit was “Een bakske koffie”, waarop nog 14 singles volgde met alle een Top 50 notering. Nadien volgde vele solo singles voor Frank Hoek waaronder de hit “Lange blonde haren “en nog vele andere hitsingles. Thilly & Frank zijn zowel solo als samen te boeken en ook zeer geslaagd op Oktoberfeesten, want ook Duitse schlagers zijn er met de paplepel ingegoten. Twee fantastische entertainers die elk feestje geslaagd maken. De samenwerking voor deze geweldige hit is tot stand gekomen via het programma van Nol Roos “De Muzikale Uitdaging” van TV 73 met het nummer “Als de zon onder gaat in Volendam”, het nummer en de videoclip zijn sinds gisteren uitgekomen en er zijn nu al zeer veel goede reacties op ontvangen.Website: http://www.zangeresthilly.com/
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren