Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Maikel Boxem - Achter jouw lach

ENSCHEDE – Maikel Boxem houdt van volkse muziek, dus in dat genre past ook zijn nieuwe single ‘Achter jouw lach’. Bovendien is hij daarvoor aan het goede adres bij Frank van Etten, want die heeft zelf ook een aantal volkse hitsingles.


‘Leef als een zigeuner’ is een voorbeeld van één van de hits van Frank van Etten. Hij weet dus als geen ander hoe een volks nummer in elkaar steekt. Niet alleen daarom weet Maikel Boxem hem steeds weer te vinden, ook de samenwerking is goed. “We hebben zeker ook lol onder het produceren en dat hoort er ook echt bij”, aldus Maikel. De Tukker wil een klik hebben met de mensen om zich heen en die is er in dit geval zeer zeker.

Een eigen volks nummer vindt Maikel Boxem belangrijk. Niet alleen omdat hij van die stijl houdt, maar ook omdat hij het met gevoel kan zingen. “Ik probeer om het liedje echt te brengen naar de mensen toe”, vertelt de zanger. In ‘Achter jouw lach’ kan Maikel Boxem dan ook echt zijn gevoel leggen.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren