drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Tinus Hoekstra - Wachten op jou

TINUS HOEKSTRA – WACHTEN OP JOU


‘Vaak begint het als een hobby. Je zingt af en toe een liedje in een café met steeds meer lovende reacties. Hierdoor besloot Tinus Hoekstra een kleine 6 jaar geleden zijn eerste echte cd-single op te nemen. Sindsdien is het hard gegaan met de in 1988 in Doetinchem geboren zanger. Al ruim vijf jaar werkt hij nu met volle tevreden samen met Frank Verkooyen. Diverse singles en zijn 3 oktober vorig jaar gepresenteerde debuutalbum ‘Blijf Bij Me Vannacht’ zijn dan ook allen afkomstig uit The Boom! Studio in Breda.

Nu is het tijd voor een gloednieuwe single voor de sympathieke zanger. 'Wachten op jou' is wederom geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen. Het is een aanstekelijk en uptempo nummer geworden wat naar verwachting zeker bij een jeugdige publiek in de smaak zal gaan vallen. Gitaren van Marcel Fisser, Daniel Metz op accordeon en de blazers verzorgd door Ruther van Lops, zorgen voor een heerlijke salsa mix in een stijl die op dit moment mateloos populair is. Kortom ‘Wachten op jou’, uitgebracht via het jonge label Nationale Artiesten Parade, heeft alles in om een zomerhit te worden.


Bron: http://www.tinushoekstra.nl/
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren