drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Jettie Pallettie - Ik ben Jettie

Jettie Pallettie zit al jaren in haar polonaisetrein en deze dendert nog steeds in volle vaart door Nederland en België.

 

Na een overweldigend succes met haar optreden in het Sportpaleis te Antwerpen heeft de blonde Siciliaanse niet stil gezeten en feest zij vrolijk verder en neemt iedereen in haar trein mee om aan elke party glans te geven met haar enthousiasme, vakmanschap en meezingers waardoor je besmet raakt met het Pallettie virus wat maar door raast.

Deze zomer zet haar trein weer even koers naar haar roots en zoekt zij de zon van Sicilië op. Met haar “ Ik ben Jettie” zet zij zichzelf opnieuw op de Nederlandse kaart. Want verdwenen is Senora Pallettie zeker niet op Hollandse bodem.
Met een onvervalste zomerse deun en de welbekende Pallettie sound heeft zij samen met haar vaste producer Waylon van der Heijden weer enkele bekende deuntjes omgetoverd tot één aanstekelijke hit.
“Ik ben Jettie !” staat weer garant voor 100% Feestplezier !!


Bron: http://jettiepallettie.nl/

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren