DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Donny van Aarle - Marguerita

HAARLEM - De 17-jarige Donny van Aarle wist Miss Malaga te strikken voor zijn clip. De Spaanse schone speelt de vakantieliefde van Donny voor zijn debuut-single ‘Marguerita’, welke is opgenomen in Carihuela..


Op 22 mei presenteert Donny van Aarle zijn debuutsingle ‘Marguerita’. Hij heeft het direct groots aangepakt door zijn eerste single te laten schrijven door Bram Koning. Deze is opgenomen in de World Vision Studio en voor de clip is hij naar Carihuela (Spanje) afgereisd.

In Carihuela wist hij de Spaanse schone Isa Fuster te strikken als tegenspeelster in zijn clip. Fuster was in 2014 Miss Malaga en greep net naast de titel Miss Spanje. “Ze was top, heel aardig ook, en kon ook nog eens goed acteren.“, vertelt Donny. De clip staat inmiddels op Youtube.

Omdat het Donny zijn eerste eigen single is, wordt dit groots gevierd. Tijdens de releaseparty op 22 mei zal Wesley Klein de debuutsingle ‘Marguerita’ uitreiken. Naast Wesley zijn er diverse artiesten aanwezig, waaronder Sasja Brouwers. Zij geeft Donny sinds zijn 15e zangles. De Haarlemmer begon op z’n 8e met zingen in de kroeg bij zijn opa en had nooit het idee dat hij het echt kon. Sinds de samenwerking met zijn zanglerares is hij het zingen serieus gaan aanpakken. Dit resulteert in zijn eerste single: ‘Marguerita’.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.