Single gebaseerd op bedrijf opa

TERNEUZEN – ‘Vieze handen’ is de nieuwe single van zanger Dirk. De tekst van het nummer is gebaseerd op het bedrijf van Dirk z’n opa en is geschreven door Frank van Etten.

 

Dirk z’n opa heeft een metaal- en autorecyclingbedrijf. Hier is de 15-jarige zanger regelmatig te vinden en steekt hij altijd z’n handen uit de mouwen. Het was daarom voor de hand liggend om daar een single over te maken.

Met dit idee zijn Frank van Etten en Dirk aan de slag gegaan. Voor de zanger is dit de eerste samenwerking met van Etten, iets waar hij enorm trots op is. Dirk: “Ik vind het fantastisch om met deze man samen te mogen werken”.

Samen zijn de twee alweer bezig met nieuwe liedjes. De single ‘Vieze handen’ is een voorloper van een compleet nieuw album, welke volgend jaar zal verschijnen.

website: http://zangerdirk.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..