KonFetTi komt met frisse lentehit!

Aaron & Leonie, oftewel KonFetTi zijn naast serieus ook lekker maf en garanderen bij hun optredens een half uur lang feest boordevol interactie met het publiek.

 Via Rood-Hit-Blauw brengt KonFetTi de single met de titel ’Ik Blaas Een Kusje’ uit. Een vrolijke lenteplaat welke je na 1 keer horen al lekker meezingt. Fris, lekker dansbaar, en voor iedereen die het leuk vindt.    

Aaron wordt super vrolijk van mooi weer, is bang van spinnen, smult van Engelse drop, wordt chagrijnig van verkoudheid en moet het hardste lachen om ... Leonie! En Leonie op haar beurt is bang voor vleermuizen, wordt chagrijnig van chagrijnige mensen, super vrolijk van vrolijke muziek, dansen en optreden terwijl ze vreselijk moet lachen om ... Aaron. Kortom het tweetal Aaron Dijsselbloem en Leonie Wintjes hebben elkaar wel gevonden zeg.

Website: https://www.facebook.com/konfettionline

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..