drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Rene Karst ft DJ Bart - Hollanders

Tipper van de week 5 - Rene Karst ft DJ Bart - Hollanders

Biografie
Zeg je Supergavetijd dan zeg je René Karst. Hij is het die in 2007 de ether bestormde met deze kroegkneiter. Met dit feestpopnummer 2007 krijgt de solo zangcarrière van Karst in 2007 een boost.
Op Mega Piraten Festijnen, feesttenten, bedrijfsfeesten, Apres-skifeesten, artiestenreizen, cafés, en privé feesten werd hij (en is hij nog steeds) een graag geziene gast.
René Karst zet de locatie op z'n kop met liedjes als onder andere "Op de tafel dansen', "Dat moet je niet doen' en zijn "Engelse Rock Medley".

in 2013 deed René mee aan de 1e versie van "Bloed Zweet en Tranen. Daar bracht hij het liedje "De Troubadour" van Lenny Kuhr en sindsdien draagt hij ook de eervolle titel "De Troubadour van Drenthe".

Deze muzikale duizendpoot treedt onder andere op als tape-artiest, maar speelt zelf ook gitaar en kan ook in kleinere gezelschappen zorgen voor een onvergetelijke avond.

Wie googlelt op René Karst, vindt een veelzijdig persoon. Zijn leven draait om de muziek. Hij zingt duetten, schrijft zelf liedjes en hij produceert voor verschillende Nederlandstalige artiesten.

DUO KARST

Vanaf 10-jarige leeftijd zingt René tot op heden nog steeds met zijn moeder onder de naam Duo Karst. Hij schreef al in 1976 zijn eerste liedje. Duo Karst wordt in de kleinkunst scène gewaardeerd om hun Drents repertoire met prachtige teksten. Als Duo hebben René en Jannie 25 albums uitgebracht waarvan er een goud is geworden (Tussen dreumen en Zeker Weten). Duo Karst heeft ook 17 jaar lang volle theaters getrokken met hun unieke concept Kerst met Karst.
Na dertig jaar doet Jannie een stapje terug en start Karst in 2007 zijn solocarrière.

Erikah Karst

Naast zijn eigen carrière werkt René als mede-producer ook mee aan de muziek van zus/zangeres Erikah Karst, die inmiddels ook haar voetsporen verdiend heeft in de Nederlandse muziekindustrie (www.erikahkarst.nl)
Ook samen met Erikah Karst is René landelijk te boeken als country-live-act.


Rene Karst live met band!

Inmiddels is er een band om Karst heen geformeerd. Met pianist, drummer, bassiste en een gitarist is op 21 maart 2014 gestart met een theaterprogramma. René en band brengen samen een avondvullend programma van 2 x 60 minuten.

Bron: http://www.renekarst.nl/
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren