DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Jettie Pallettie : Het Gekke Geitje !

Een verhaal over een geitje en een indiaan, dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe carnavalssingle van Jettie Pallettie. Het lijkt een onmogelijke combinatie, maar niemand anders dan Jettie Pallettie kan hier op haar geheel eigen wijze een heerlijke meezinger van maken. Een onvervalste carnavalsdeun met tal van gekkigheden die Pallettie zo eigen zijn, maken deze single tot een carnavalskraker van jewelste.

Tijdens elk optreden van Jettie Pallettie kan niemand blijven zitten en weet zij als echte vakvrouw haar publiek te bespelen met haar Pallettie moves, waanzinnige performance en energie. Zij is dan ook een grote ster bij onze Zuiderburen.

Dit feestorkaan is niet te stoppen en weet na 11 jaar nog steeds en steeds meer haar publiek te trakteren op een groot feest.
Met haar Gekke Geitje gaat zij in Nederland op pad tijdens de carnavalsdagen en zal zich ook hier weer volledig geven zodat iedereen mee kan denderen met haar polonaisetrein want met Jettie Pallettie is het altijd Feest in de Tent !

“ Het Gekke Geitje ” staat garant voor 100% Feestplezier !!

Meer informatie : www.jettiepallettie.nl

Media

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.