DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Gilbert Themen : 2020 Dit Jaar Is Van Mij !

Na te hebben samengewerkt met award-winning & hit producer Edwin van Hoevelaak (Beste Producer van 2019) aan de door Gilbert Themen geschreven single: 'Pluk de Dag' van zangeres Doenja, is Gilbert klaar voor het uitbrengen van alweer zijn derde single genaamd: ‘2020’ met de subtitel: 'Dit jaar is van mij!'
De inmiddels derde single die Gilbert uitbrengt heet: '2020' met de subtitel: 'Dit jaar is van mij!' Het nummer is geschreven en geproduceerd door Gilbert zelf en valt onder de categorie Nederlandstalige Pop (ook hip-hop). Dit nummer heeft als boodschap dat het jaar 2020 een mooi jaar is om te gaan werken aan de beste versie van jezelf om op die manier een betere wereld te creëren. Dit nummer komt voort vanuit de overtuiging van Gilbert dat een betere wereld eerst bij jezelf begint. Zoals Gilbert altijd zegt: ‘Terug naar IK is Terug naar WIJ’. Gilbert heeft inmiddels opgetreden op grote events zoals Michael Pilarczyk’s Maximum Potential en het grote NLP event: Droom Leef Geniet.

Gilbert is een artiest met een missie. Als member van de rap hit-sensatie uit de jaren negentig 'King Bee’ won hij met deze groep de prestigieuze Edison award. King Bee is bekend van hits zoals "Back by Dope Demand" en "Must Be The Music". Kort na het millennium verliet Gilbert de muziek industrie om zich volledig te kunnen richten op zijn coaching praktijk. Inmiddels is hij succesvol als RESET Coach.

Bekijk hier de videoclip : Gilbert Themen - 2020 Dit Jaar Is Van Mij

Meer informatie : www.gilbertthemen.com/TheArtist
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.