DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single René Karst En Bökkers : Bos Hout Voor De Deur !

René Karst en Bökkers gaan knallend het jaar in met een nieuwe single. Deze feestelijke samenwerking is afgelopen maandag afgetrapt met een primeur van de single in een ramvol Paradiso, waar Bökkers optrad met een gastoptreden van René Karst. De single is geschreven tijdens een uit de hand gelopen borrel van René en Hendrik Jan Bökkers (zanger van de gelijknamige band) en is geproduceerd door John Dirne.

René Karst: “Ik ben van huis uit iemand die houdt van rockmuziek en daarom vond ik het idee direct leuk toen ik door Hendrik Jan werd gevraagd om samen een nummer te schrijven.
‘Bos hout voor de deur’ was geschreven binnen enkele uren onder het genot van een muzikale klik en een alcoholische versnapering! Met de carnaval in zicht zou dit zomaar eens de verrassing van 2020 kunnen zijn.”
Hendrik Jan Bökkers: Carnavals is mijn guilty pleasure. Wij houden met bökkers elk jaar van januari tot maart een winterstop en dan kan ik het niet laten om in mijn eigen dorpje carnaval te vieren!
Ik vond het dus ook direct een geweldig leuk idee om samen met René een carnavalshit te schrijven, want het is niet alleen een hele toffe muzikant, je kan dr’ ook machtig fijn bier meer drinken.
Zowel René Karst als Bökkers staan garant voor een dampende feestjes, van de Zwarte Cross tot Down The Rabbit Hole, en van de Ziggo Dome tot Paradiso. Bökkers is razend populair in het Oosten en valt ook zeker nationaal in de smaak met de rake singles Kold Bloed en 'Iederene Hef Een Reden,’ welke een knappe #680 notering in de Radio 2 Top 2000 weet vast te houden. René Karst is bekend van onder andere de ongekende feesthits ‘Atje Voor De Sfeer’ en ‘Liever Te Dik In De Kist’ en is de vaste muzikale side-kick van Frank Dane op Radio 538.

Bekijk hier de videoclip : René Karst En Bökkers - Bos Hout Voor De Deur

Meer informatie René Karst: www.renekarst.nl

Meer informatie Bökkers : www.bokkersband.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.