DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Denans viert 40 jarig jubileum met feestknaller ‘Hoe heb ik ooit van je kunnen houden’!

Een tijdje geleden kondigde Denans ( Hans van Aalst) aan dat hij geen nieuwe singles meer op wilde nemen. Zijn vrouw, dochters en schoonzoons hebben hem weten te overtuigen om dat wel te doen vanwege zijn 40 jarige artiestenjubileum. Hij moest dan wel een mix worden van ‘Die Nacht’ en ‘Waarom ben jij nu teruggekomen’. Beide liedjes worden, met name in de Brabantse kroegen’ grijs gedraaid.

De tekst is geschreven door Bram Koopmans, alias DJ Nickelbass en Randy Watzeels. ‘Bram laat er geen gras over groeien dat hij een fan is van ‘Die Nacht’. Hij is naast de zoon van Gerard van de Gebroeders Ko, DJ bij Café De Schipper in Raamsdonksveer. Als hij de plaat draait gaat heel de kroeg op de kop. Bram gaf aan dat hij het een eer zou vinden om voor mij een nieuwe feestplaat te schijven. Samen met Randy heeft hij een geweldige herkenbare Denans single geproduceerd. Ik ben er heel erg blij mee’, glundert Denans.
De clip is opgenomen door Robert Vegt bij Café/Zaal Het Veehandelshuis in Prinsenbeek. De single verschijnt bij Party Bob Records ( onderdeel van Berk Music Productions). RTV promotie: Score Promotions - Dennis van der Kraan.

Bekijk hier de videoclip : Denans - Hoe Heb Ik Ooit Van Je Kunnen Houden

Meer informatie : www.denans.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.