DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Dennis Winkler brengt ode aan zijn overleden vrouw met ‘In een ander licht’

Zanger Dennis Winkler is geboren en getogen te Den Haag en muziek gaat als een rode draad door zijn leven, van het spelen op een oud orgeltje tot piano, keyboard of gitaar. Zonder ook maar een noot te kunnen lezen blijft hij het een genot vinden om toch nog even een instrument te pakken. Dennis zingt Engels en Nederlandstalig van Frank Sinatra t/m Andre Hazes. Hij weet zich goed te onderscheiden door bepaalde nummers te zingen die andere zangers niet doen of kunnen.

Na een jaar als zanger aan de weg getimmerd te hebben vond Dennis het tijd worden voor een debuutsingle. Hij koos voor een stuk van Neil Diamond en heeft deze laten bewerken door Peter van Kesteren. Na deze topproductie van Peter/Leico Music, heeft Dennis door een van z’n beste maten, Robert Buurman de tekst laten schrijven.

De tekst is gebaseerd, uiteraard na overleg met Dennis, op een periode uit z’n leven die hem niet in de koude kleren is gaan zitten. Het overlijden van zijn vrouw op veel te jonge leeftijd. Dennis heeft ondertussen de draad weer op kunnen pakken en draagt deze single dan ook op aan zijn overleden vrouw. Zijn les is, doe wat je leuk vindt en volg je dromen! Geniet van 'In een ander licht'.

Bekijk hier de videoclip : Dennis Winkler - In Een Ander Licht

Meer informatie : Facebook Dennis Winkler
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.