DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuw Single Amy Sorinio : The Time Is Now !

Amy Sorionio start haar carrière op de Filepijnen als all round zangeres. Haar unieke stem maakt het mogelijk om diverse stijlen te vertolken. Amy is succesvol als Jazz zangeres maar ook als Soul Country Latin zangeres. Door haar muziek heeft ze inmiddels vele internationale podia betreden. Regelmatig betreedt ze podia in Japan – Abu Dhabi – Dubai maar in de BeNeLux en Duitsland is Amy Sorionio geen onbekende. In Nederland was Amy jarenlang zangeres in een vooraanstaand casino.
Na jarenlang in Nederland gewoond te hebben woont ze nu op Aruba en vanuit daar vliegt ze de wereld over om op te treden.
Het succes is niet alleen beperkt gebleven tot de optredens want de vraag naar cd’s van haar werd groter en groter en natuurlijk heeft ze daar gehoor aan gegevens met het releasen van een aantal albums. Naast het uitbrengen van albums komen daar nu singles bij want in de laatste week van 2019 vind ze het er tijd voor en toepasselijk of niet haar single heeft de titel “ The time is Now”.
Deze single wordt wereldwijd uitgebracht op het Antonni Music label en is naast te downloaden ook via de stream verkrijgbaar.

Beluister hier het nummer : Amy Sorinio - The Time Is Now

Meer informatie : www.amysorinio.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.