DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Rocky Pauw : Weet Dat Ik Van Je Hou !

Vaste stamgast van The Boom! Music studio in Breda de laatste jaren is Rocky Pauw. Deze geboren Utrechter woonachtig in het mooie Lexmond, komt met de single ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’ waaronder Frank Verkooyen als producer zijn handtekening zette. Op de dag voor kerst viert Rocky, die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt als een professioneel allround zanger, zijn 32e verjaardag. Een kleine twintig jaar al vermaakt Rocky het publiek met zijn performances. Dit doet hij onder andere met een flink aantal eigen singles die hij sinds 2008-2009 op de markt heeft gebracht.

Liedjes als ‘Vanuit Het Niets’, ‘Op Mijn Gemakkie’, ‘Blauwe Ogen’, ‘Kom Dans De Hele Nacht Met Mij’, ‘Wat Jij Met Me Doet’, ‘Zoals Je Weet’ of ‘Als Je Gaat’ krijgen volop bijval van het publiek tijdens zijn vele optredens. De verwachtingen rondom zijn nieuwste, door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’, zijn hooggespannen. Een volkse dansplaat die bruist van de gezelligheid gesterkt door Daniël Metz op accordeon en Marcel Fisser die de gitaarpartijen voor zijn rekening heeft genomen. Vanaf 18 december is ie verkrijgbaar; ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’ van.. Rocky Pauw!

Bekijk hier de videoclip : Rocky Pauw - Weet Dat Ik Van Je Hou

Meer informatie : www.rockypauw.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.