Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Daantje : Gisteren Was Ik Nog Jong !

Eigenlijk wilde ik niks meer uitbrengen,maar muziek blijft kriebelen en een jaar geleden zat ik de film de gooise vrouwen te kijken en bij het eind begint Martin Morero dit nummer te zingen.
Het greep mij direct aan. Omdat ik druk was met het opzetten van mijn Cafe bleef het bij een idee... maar nooit uit mijn gedachte omdat het voor mij een heel herkenbaar tekst was .. heb ik besloten om het ook op te nemen...
twee sponsors hebben dit mogelijk gemaakt Davilore Schipping numansdorp en party cafe De Doos Groningen ik heb Hans albers gebeld en hij vond dit een top keuze om even mee terug te komen...enkele regels aangepast bv het was eerst ALLES WAT IK BEETPAK LIGT IN STUKKEN OP DE GROND...en dit klopt niet want ik ben juist positief bezig en kom weer heel langzaam terug op de kaart van Nederland muziekland! Dus de zin luid nu..IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN EN STA MET BEIDE BENEN OP DE GROND.
Al met al ik ben er weer... een paar jaar ouder en erg veel geleerd.
Op 2 Februari geef ik met een 14 koppige showband in de koepelhal een groot concert in Tilburg Daar zal ik met dit nummer afsluiten.. ik ben trots on dit nog te kunnen doen ben inmiddels 55 en sta nog steeds overal te zingen trots op mijn Cafe... zet me in voor de arme gezinnen. 

Meer informatie : Facebook Daantje
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.