DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Crazy Accordeons : Viva Bavaria !

Hoe heerlijk kan muziek zijn met de echte vertrouwde klanken van de ‘Oude’ accordeon. Maar oud (?)…..in hoe vele Hits is dit instrument al terug te horen, dus ‘Oud’ is niet het goede woord, maar vertrouwt. Eindelijk is er weer een Nationaal Duo die de Accordeon meer dan alleen laat horen als arrangement bij bestaande hits, maar die het juist weer in de Spotlight zet…..en daar waar het hoort. 
De vorige single van de ‘Crazy Accordeons - Happy’ kreeg al veel aandacht op vele Radiostations en zij pakken nu meteen door met het gezellige en feestelijke ‘Viva Bavaria’.   Meteen neemt het je in een adem mee naar de sferen rondom de bekende Oktoberfeesten, van oorsprong uit Bayern - Zuid Duitsland. Laat Bavaria daar nou een oude Naam voor zijn. Dat het toevallig dan ook nog een combi is met bier is misschien dus helemaal niet zo toevallig…….. kortom het feest is daardoor compleet en is ‘Viva Bavaria’  een waardige vrolijke opvolger van ‘Happy’.

Bekijk hier de videoclip : Crazy Accordeons - Viva Bavaria

Meer informatie : www.crazyaccordeons.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.