O Dennenband - Kerst Overal

Tipper v/d week 52 - O Dennenband - Kerst Overal

De opbrengst van de kerstsingle 'Kerst Overal' van gelegenheidsformatie O Dennenband gaan in zijn geheel naar 3FM Serious Request.
Voor het tv-programma O Dennenboom zijn Jan Smit, de 3Js, Jeroen van der Boom, Ramon Beuk en The Kik al een paar weken op zoek naar het perfecte kerstliedje.
En die hebben ze nu eindelijk gevonden. Of eigenlijk: zelf geschreven. Onder de naam O Dennenband heeft de gelegenheidsformatie namelijk de single 'Kerst Overal' uitgebracht, waarvan de opbrengst naar 3FM Serious Request gaat. Jan Smit: "Het is belangrijk dat we de kerstgedachte niet vergeten en mensen helpen die dit het hardst nodig hebben. Ik hoop dan ook dat de single een mooi bedrag gaat opleveren voor 3FM Serious Request."

Meer info http://www.jansmit.com/

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..