DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Reina Van Zandvoort : I See A Boat On A River !

Het ooit zo verlegen meisje wordt tegenwoordig de Diva van Friesland genoemd. Al 40 jaar staat ze op het podium. Na enige jaren in het Suzan Trio te hebben gezongen staat ze nu al weer jaren solo op het podium. En niet zonder succes want haar plakboek staat vol met herinneringen van eerder optredens en haar agenda vol met data voor de komende weken en maanden.

40 jaar Reina werd afgelopen zaterdag groots gevierd in De Schaaf te Leeuwarden in het bijzijn van vele collega artiesten en een zaal vol fans. Die fans waren getuige van de primeur van haar single. Al weken gonsde het in Leeuwarden van de geruchten met welke nummer Reina op de proppen zou gaan komen. Zou het na het succes van "Het Gevoel"( goed voor meer dan 30 weken in de playlijst van o.a. RADIONL) opnieuw een Nederlandstalig nummer worden of zal ze gehoor geven aan de roep en de wens van velen om ook eens een Engelstalig nummer op single uit te brengen.

Het is een Engelstalig nummer van zo'n 40 jaar terug geworden die al jaren tot haar favorieten behoort. Massaal werd het nummer meegezongen afgelopen zaterdag en de verwachting is dat de komende maanden zowel nationale als zenders buiten de lands grens het nummer zullen gaan plaatsen op hun playlijst. "I see a boat on the river" is nu eindelijke ook in de Reina versie verkrijgbaar. De single is beschikbaar als cd – via de download – de streamingsites.

Meer informatie :  Facebook Reina
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.