DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Tweede Groningstalige single van Richard&Ronald :Alleneg Op A 28 !

Vol trots presenteren de Groningse muzikanten Richard&Ronald hun tweede single-release.  De afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan deze tweede single met als titel: Alleneg op de A28 en op 22 november 2019 zal het lied officieel uitgebracht worden.

Op 01 mei j.l. brachten Richard Hoek en Ronald Nihot, inmiddels beter bekend als het Groningse muzikantenduo Richard&Ronald hun eerste Groningstalige single uit.
Het lied “Prachteg Stee” deed het vanaf het begin erg goed bij alle regionale zenders in de provincie en word overal nog steeds met regelmaat gedraaid. Het lied behaalde zelfs de negende plaats in de hitlijst van de Groningstalige muziek “de Noord Negen”, welke elke week bekend wordt gemaakt in het radioprogramma Café Martini van RTV Noord. Dat vonden de beide artiesten natuurlijk “Prachteg”. Het succes smaakte naar meer en daarom zijn ze de studio weer ingedoken om deze tweede Groningstalige single op te nemen.

Het Groningstalige lied heeft als titel “Alleneg op de A28”. Het is een zeer vrolijk en uptempo nummer geworden dat over de liefde en de snelweg A28 gaat.

Singer-Songwriter Ronald Nihot is in 1957 geboren in Den Haag en woont sinds 1989 in het Groningse Leek. Gitaar spelen is zijn grote passie. Ronald schrijft veelal Nederlands talige liedjes, maar ook veel in het Engels.

Singer-Songwriter Richard Hoek is in 1976 geboren in het Groningse wierdedorpje Usquert en is hier nog steeds woonachtig. Ook hij heeft een passie voor het bespelen van de gitaar en schrijft veel liedjes in het Gronings dan wel in het Nederlands.

Het nieuwe lied werd door de beide heren geschreven en gecomponeerd en werd in de opnamestudio van Mark Music Productions (Mark Pepping) in Eelde op de plaat gezet. Onze dank gaat uit naar Mark Pepping, die met ons mee heeft gedacht in het gehele proces.

Op vrijdag 22 november 2019 zal de single “Alleneg op de A28” officieel uitgebracht worden en zal het beschikbaar zijn voor alle media, zoals: Radio, Spotify, Itunes, Deezer, e.d.

Ook kunt u de muzikanten volgen op social media zoals Facebook, Instagram,Twitter en Youtube.

Meer informatie : Facebook Richard&Ronald
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.