DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


14-jarige Lisette van der Ploeg lanceert debuutsingle met bijzondere Kerstboodschap !

‘Laat het altijd Kerstmis zijn’ is een lied met een duidelijke en bijzonder mooie boodschap. Lisette zingt over de onzin van de oorlog en dat er tijdens Kerst altijd wapenstilstand is.
Haar vader Marcel heeft van dit prachtige lied de tekst geschreven en de muziek is gecomponeerd door Danny Ferdinandus.

Iedereen is zeer onder indruk van haar mooie en zuivere stemgeluid, ook Rudo Slappendel van Unity.nu die verantwoordelijk is voor de professionele videoclip.

Hoe deze samenwerking tot stand is gekomen is ook heel bijzonder te noemen.

Danny Ferdinandus, die in het verleden diverse successen behaalde met o.a. zangeres Dani Vermeulen en liedjes componeerde voor diverse bekende artiesten, was na zijn scheiding in een diepe put geraakt en heeft daar onlangs een boek over geschreven. Een leven vol diepte en hoogtepunten met de titel: ‘Beter dan ooit’. Danny traint bij Bodytecleiderdorp, waar Marcel eigenaar van is en vertelde hem over zijn leven en zijn muziek.

Diep geraakt door dit verhaal zei Marcel ‘Ik heb nog een mooie tekst liggen, met de boodschap waarom kunnen we niet altijd lief zijn voor elkaar en dan niet alleen met Kerst’! Danny was diep onder indruk van de tekst en schreef er prachtige muziek bij! Marcel zei: ‘Mijn dochter kan het lied wel mooi vertolken’ en zo is het balletje gaan rollen.

Toen Lisette het lied voor het eerst zong, moesten beiden mannen een traantje laten! ‘Laat het altijd Kerstmis zijn’ is met de aankomende Kerst en de donkere dagen een licht in de duisternis! De 14-jarige Lisette zingt het lied met een Engelengeluid en ze heeft het hart op de goede plaats. Ze hoopt dan ook vurig dat er nooit meer oorlogen zullen zijn en dat zij met dit lied een klein steentje kan bijdragen om mensen te bemoedigen met haar boodschap.

Bekijk hier de videoclip : Lisette Van Der Ploeg - Laat Het Altijd Kerstmis Zijn

Meer informatie : Facebook Lisette Van Der Ploeg
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.