drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

NIEUWE SINGLE JURJEN KERS "ZONDER JOU"

De in 1987 te Maarssen geboren DJ en zanger Jurjen Kers verrast vriend en vijand met zijn prachtige nieuwe single “Zonder Jou”, een eigentijdse Nederlandstalige bewerking van de Vicky Leandros klassieker “Après Toi”. Evenals de voorgaande singles van Jurjen werd ook deze single onder vakkundige leiding opgenomen door niemand minder dan Frank Verkooyen in The Boom Studios in Breda.

 

Jurjen staat al jaren als zanger en DJ op de bühne en debuteerde in 2011 en verwierf al de nodige bekendheid met singles zoals “Onder De Maan En De Sterren” en “Geef Het Een Duwtje”. De nieuwe single “Zonder Jou” zal de carrière van Jurjen Kers ongetwijfeld naar een hoger plan tillen. 

Bekijk hier de YouTube clip van Jurjen Kers “Zonder Jou”

Biografie

Jurjen werd geboren op 13 juli 1987 in Maarssen. Al snel bleek dat Jurjen zijn passie voor muziek niet onopgemerkt voor bij zou komen. In zijn geboortekaartje stond letterlijk "U zult nog veel van mij horen" nou deze tekst hebben zijn ouders er niet voor niks in laten zetten.

Wat zo onschuldig begon als een DJ op een schoolfeest op zijn toenmalige school "de Rientjes Mavo" groeide snel uit tot iets moois. Buiten de vele feesten waar Jurjen draaide met zijn eigen Drive in Show was die ook veel te vinden in plaatselijke discotheken en cafés, ook mocht hij samen met DJ Jean draaien in Turkije wat voor hem een fantastische ervaring is geweest.

Na die jaren als DJ veel ervaring op gedaan te hebben kreeg Jurjen een fantastisch aanbod om eens in een andere tak van de muziekwereld mee te kijken. Hij werd de vaste geluidstechnicus van Jeroen Claase (broer van Vinzzent) waar hij vele grote optredens mee heeft gedaan en waar hij vele artiesten heeft mogen ontmoeten. Veelal de artiesten die hij nu als zanger zelf heel vaak in het land tegenkomt.

Na deze fantastische tijden heeft Jurjen zich nu helemaal gestort op het zingen, dit is wat hij ook het liefste doet. Jurjen vind het leuk om dit te doen en geniet ervan als mensen het naar hun zin hebben als hij optreed. Hij heeft inmiddels dan ook op vele grote evenementen gestaan door het hele land heen en is elk jaar een vaste gast bij de artiestenreizen van Corendon. Een DJ met zijn nodige ervaring in binnen en buitenland nu ook alweer jaren achter de microfoon op of voor het podium, een allrounder die van elke gelegenheid een feest maakt.

Na de debuutsingle "Onder de maan en de sterren" die in februari 2011 is uitgekomen heeft Jurjen in goede samenwerking met Frank Verkooyen de single genaamd "Geef het een duwtje" opgenomen en is deze single is 16 September 2011 uitgekomen.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren