Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Fedde : Als Je Met De Sterren Praat !

De afgelopen weken was het druk in de studio van Terry West. Vele zangers en zangeressen weten de weg naar Oude Pekela te vinden . Ook Fedde Feenstra uit Friesland was er om te werken aan zijn nieuwe single. “Als je met de sterren praat” is een nummer geschreven door Henny Thijssen en het is een nummer die mensen gaat raken.
Het laat een andere muzikale kant zien van deze zanger die bekend staat om de sfeer die hij altijd weet te maken op feesten en evenementen. Op het TWP label van Terry West is dit gevoelige nummer verschenen en vanaf vandaag beschikbaar in de download de streaming de cd speciaalzaak en via de diverse clipzenders.
Helemaal onopgemerkt zal de release van dit nummer niet gaan want zaterdag a.s. 26 oktober zal in het altijd gezellige Cafe “Heidehoek” te Twijzelerheide het nummer onder het genot van een drankje ten doop worden gehouden.

Bekijk hier de videoclip : Fedde - Als Je Met De Sterren Praat

Meer informatie : www.zangerfedde.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.