Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Debuutsingle Marco Bakker : Jouw Ogen Zeggen Mij !

Marco Bakker uit het mooie Medemblik komt met zijn debuutsingle “Jouw ogen zeggen mij” Deze zanger is geboren in Enkhuizen en later verhuisd maar Medemblik waar hij samen met zijn gezin woont. Marco Bakker heeft altijd in de dakbedekking gewerkt, en natuurlijk was Nederlandstalige muziek altijd te horen tijdens zijn werk.

Mijn enthousiasme voor muziek is er altijd al geweest maar ik heb er pas wat mee gedaan toen ik in 2017 Martin de Jager leerde kennen, die mij meevroeg als chauffeur en geluidsman. Soms werd mij gevraagd of ik ook een liedje wilde zingen, en deed dat dan ook met heel veel plezier. In 2018 ben ik steeds meer gaan zingen in cafés, en de meeste mensen kunnen mij kennen van het nummer 'Griekenland' van Jannes, die ik in juni 2019 opnieuw heb uitgebracht (gecoverd). Later werd ik gevraagd voor grotere podiums waardoor ik zin kreeg om iets van mezelf uit te brengen, aldus Marco Bakker.

“Jouw ogen zeggen Mij” is tot stand gekomen omdat Marco vaak liedjes zingt van zanger Alex en veel aanzien scoort met het nummer “Adio Amore”. Marco Bakker wilde een beetje in die richting een nummer opnemen, en kwam via via bij Sonic Solution van Joris van Dijk die het nummer “Jouw ogen zeggen Mij” voor mij bedacht heeft. Ik was gelijk enthousiast toen ik dit nummer hoorde, het blijft lekker hangen, aldus een trotse Marco Bakker en hoop met dit debuutnummer dan ook echt een plek te veroveren in Nederland Muziekland.

Het debuutnummer “Jouw ogen zeggen Mij” wordt onder het label van ‘All4You Records’ uitgebracht.

Bekijk hier de videoclip : Marco Bakker - Jouw Ogen Zeggen Mij

Meer informatie : Facebook Marco Bakker
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren